Александър Димитров, председател на УС и гл. изп. дир. на А1, Александър Димитров има повече от 15 години опит в телекомуникациите. На сегашната си позиция е от октомври 2015 г., когато се присъединява към екипа на A1. Идва от „Виваком“, където е главен търговски директор от 2008 г. Преди това е бил търговски директор (2001–2006) и главен изпълнителен директор (2006–2008) на „Германос Телеком България“. Магистър по електрически машини и апарати от Техническия университет в София и по мениджмънт и маркетинг от УНСС.

Ангел Джумеров, собственик и председател на СД, Биомашиностроене, Инж. Ангел Джумеров работи за компанията от нейното създаване през 1986 г., като от 1992 г. е изпълнителен директор. Под негово ръководство „Биомашиностроене“ АД реализира проекти на всички континенти, превърна се в един от лидерите в производството на изпарители и процесни съдове. През 2018 г. компанията получи отличието Blue Ribbon, което я поставя сред 25 компании в света с висок потенциал за развитие. Машинен инженер от Висшия институт по хранително-вкусова промишленост със специалност „Технология на машиностроенето и металорежещи машини“, завършил е обучение за мениджъри по програма JIKAR, Великобритания.

Антония Парапанова, основател и управител на „Амейз“, Антония Парапанова е основател и управител на компания „Амейз” ЕООД, която е сред лидерите в организирането на корпоративни събития. Освен това управлява иновативна платформа за подбор на персонал. Бакалавър по бизнес администрация и икономика от Американския университет в България, с допълнителна квалификация по организационна психология. Магистър е по международни икономически отношения от УНСС. Работила е в международни компании в Англия, Русия, САЩ и България. “Амейз” постига много висок годишен ръст на приходите и печалбите, като за 2016-2017 г. осреднено е 354%.

Асен Георгиев, изпълнителен директор на „Ейч Пи Инк България“ , Асен Георгиев е изпълнителен директор на „Ейч Пи Инк България” ЕООД, която е част от групата на дружествата на HP Inc Co, САЩ. “Ейч Пи Инк България“ ЕООД започва своята дейност през 2015 г. в изпълнение на решението на „Хюлет-Пакард Къмпани“ да раздели бизнеса си в две направления - персонални системи и решения за печат. Започва работа в „Хюлет-Пакард България“ през 2006 г. Бил е продуктов мениджър, отговарял е за развитието на бизнеса с големите корпоративни клиенти в България, търговски директор в отдела за персонални системи и решения за печат на „Хюлет-Пакард България“. Бакалавър по компютърни системи и технологии от Техническия университет в София и магистър по маркетинг от УНСС.

Бойко Сачански, управител на „Билла България“, Бойко Сачански завършва междунaродни икономически отношения в УНСС и Немския университет за административни науки в гр. Шпайер. Започва работа във ВТО „Булгарплодекспорт“, в кантора „Износ на пресни плодове и зеленчуци за Западна Европа“. След това работи в Първа частна банка, дирекция „Икономически анализи и прогнози“, и в Министерството на транспорта като референт за Германия в отдел „Международно сътрудничество“. От 2000 г. е част от екипа на концерна REWE. Започва като управител на първия супермаркет BILLA в България, а след това преминава през позициите регионален мениджър и маркетинг мениджър. През 2010 г. заминава за Русия, където е главен оперативен директор. Управител е на BILLA България от март 2015 г.

Боян Делчев, член на УС на "Трейс Груп Холд" АД и гл. изп. дир., Инж. Боян Делчев е член на управителния съвет на "Трейс Груп Холд" АД и главен изпълнителен директор на компанията от началото на 2014 г. Завършва Висшето строително училище „Любен Каравелов", специалност „Строителство на сгради и съоръжения". Един от изявените ръководители на проекти на „Трейс Груп Холд" АД в областта на метростроителството и жп строителството. Ръководител е изграждане на столичното метро в участъка от бул. „Патриарх Евтимий" до бул. „Черни връх" с дължина от 2,6 км и 3 метростанции, както и на метростанция „Младост 1" и прилежащото й трасе. Участва в управлението на строителството и рехабилитацията на жп линията Пловдив - Бургас. В началото на 2013 г. е избран за изпълнителен директор на едно от най-големите строителни дружества на холдинга - „Трейс София” АД.

Валентин Гълъбов, председател на управителния съвет на TBI Банк, Валентин Гълъбов, председател на управителния съвет на TBI Bank, от 28 години е на ръководни позиции в утвърдени международни и местни компании. Преминава във финансите през 1997 г. Има сериозен принос за развитието на TBI Bank, която има типичен ритейл профил с фокус върху потребителското кредитиране и клонове в България и Румъния. Банката е сред най-ефективните в България, с традиционно високи показатели по отношение на възвръщаемост на активите и собствения капитал в сектора. В момента съсредоточава усилията си да се превърне в дигитална банка от следващо поколение с разработването и имплементирането на бързи, опростени електронни финансови продукти и услуги с онлайн достъп.

Весела Илиева, изпълнителен директор на Unique Estates, Весела Илиева е изпълнителен директор на консултантската компания за имоти от най-висок клас Unique Estates. Над 17 години е в недвижимите имоти, била е на ръководни позиции в холдинга AG Capital. Магистър по международен маркетинг и продажби от УНСС и по Corporate Real Estate, Finance and Strategy от City University London. Сертифициран специалист по жилищни имоти и член на RICS (Кралски институт за одобрени експерти). Под нейно ръководство Unique Estates се налага на пазара на луксозни недвижими имоти, става ексклузивен партньор за България на най-голямата мрежа за луксозни имоти в света Luxury Portfolio. Член е на борда на BBLF (Българския форум на бизнес лидерите) и на сдружение „Дамски форум“.

Владимир Владимиров, изпълнителен директор на „Холдинг БДЖ“, Изпълнителен директор на „Холдинг БДЖ” ЕАД от ноември 2014 г., бил е и председател на съвета на директорите. Бил е също счетоводител в „СИМ Консулт”, консултант бизнес развитие в PDA, директор корпоративни финанси и инвестиции на „Кълвача Груп” АД, финансов директор и член на съвета на директорите на „Клирком Инвестхолдинг” GmbH, главен изпълнителен директор и член на борда на директорите на „Делта Имоти Груп” АД, главен финансов директор на „Фудярд Холдинг”. Има MBA от Moore School of Business, University of South Carolina, САЩ, и Wirtschaftsuniversität Wien, Австрия. Член на Асоциацията на сертифицираните експерт-счетоводители (ACCA) в Лондон. Магистър по МИО, със специализация по финансов мениджмънт от УНСС. Магистър по политически науки от НБУ и по педагогика от СУ „Св. Климент Охридски”. Докторант по бизнес администрация в Durham Business School, Англия, с тема „Трансформация на проблемни организации“.

Владимир Спасов, прокурист на „М+С Хидравлик“, Владимир Спасов е роден в София през 1973 г., завършва ПМГ ”Никола Обрешков” в Казанлък със златен медал и ВВМУ „Никола Вапцаров” във Варна. Магистър по мениджмънт и търговска дейност от стопанската академия „Д. А. Ценов“ в Свищов. Започва работа в Параходство БМФ като трети помощник-капитан. Слиза от корабите и става организатор на пазари в „Капрони“ АД. В „М+С Хидравлик” АД е от 2000 г., започва като организатор маркетинг, след това е началник-отдел „Маркетинг”, зам.-директор по търговските въпроси, търговски директор и търговски пълномощник. Прокурист е от март 2013 г. Владее английски, руски, френски и италиански. Участва в конкурса „Мениджър на годината“ през 2016 и 2017 г.

Георги Атанасов, управител на „Фесто Производство“, Георги Атанасов завършва „Развой на средствата за производство” и „Бизнес мениджмънт” в Техническия университет в Дрезден, Германия. Започва работа във „Фесто Производство” ЕООД в края на 2000 г. като ръководител на отдел „Логистика и услуги”, а после поема отдел „Материално стопанство и логистика”. От януари 2012 г. е управител на дружеството на концерна Festo в Ческа липа, Чехия. През юли 2013 г. става управител на „Фесто Производство“ ЕООД. Женен, с една дъщеря. Свободното си време посвещава на преходи в планината. „Фесто Производство“ ЕООД e част от концерна Festo AG&Co, заводът е световен лидер в производството на магнитни сензори.

Георги Гергинов, изпълнителен директор на NaXex , Георги Гергинов е изпълнителен директор в NaXex Technological Development. Нейната развойна дейност и иновации при технологичните решения за финансовата и инвестиционна индустрия осигуряват забележителното развитие на международната финансовата група Invesus. Започва работа в SAP Labs България през 2003 г., ръководи развойната дейност на SAP HANA Cloud, ключова част от облачната платформа на SAP. Председател е на борда на директорите на Innovations in Software Technologies Association (ISTA). Магистър по компютърни технологии от Техническия университет в София, има EMBA от Шефилдския университет.

Георги Жеков, изпълнителен директор на „Винекс Славянци“, Георги Жеков е завършил немската езикова гимназия в Бургас и стопанско управление в Икономическия университет във Виена. От март 2004 г. работи във “Винекс Славянци”. Изпълнителен директор на компанията, отговаря за финансовия контрол и планирането във фирмата, както и за изготвянето на инвестиционни и социалните проекти. Управител е на дружество за зърнопроизводство.

Георги Заманов, главен изпълнителен директор на Алианц Банк , Георги Заманов e главен изпълнителен директор на Алианц Банк България. Магистър по икономика и финанси от УНСС и по ядрена физика от СУ „Св. Климент Охридски“. Започва кариерата си като анализатор в БНБ, преминава през ОББ, HVB „Биохим“ и УниКредит Булбанк. Бил е член на УС на UnіСrеdіtВаnk Сърбия и на UnіСrеdіtВаnk в Украйна. От януари 2016 г. е изпълнителен директор на Алианц Банк България, а от началото на 2017 г. е главен изпълнителен директор на Алианц Банк България.

Данчо Данчев, председател на УС и гл. изп. дир. на „Дженерали", Данчо Данчев започва работа в ЗПАД „България“ през 1995 г. като инспектор застрахователни обезщетения. След това изпълнява длъжността управител на клон Ловеч в ДЗИ. Бил е член на съвета на директорите на „ДЗИ – Общо застраховане“, зам. изпълнителен директор, член на съвета на директорите на „ДЗИ“ ЕАД, член на надзорния съвет на ЗАД „Армеец“, член на надзорния съвет на „ДЗИ – Лизинг“, член на съвета на директорите на „ДЗИ – Консулт“, член на съвета на директорите на „ДЗИ – Инвест“. От май 2001 г. е изпълнителен директор на „ДЗИ ОЗ“ АД и прокурист на „ДЗИ“ ЕАД. Същата година е избран за председател на СД на „ДЗИ – Общо застраховане“ АД. 13 години е председател на управителния съвет и изпълнителен директор на ЗАД „ВИКТОРИЯ“. От 2011 до 2015 г. е председател на управителния съвет на Асоциацията на българските застрахователи. Завършил счетоводство и контрол в Стопанската академия „Д. А. Ценов“ в Свищов. Има квалификация по фирмен мениджмънт от Австрийската стопанска камара.

 12345 

E-mail:

Парола: